دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیر کبیر در گرایش های مهندس تکنولوژی نساجی، مهندسی شیمی، نساجی و علوم الیاف در سه دوره کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، در گرایش مهندسی پوشاک در دوره کارشناسی و در گرایش های مدیریت نساجی و مهندسی ساختاری نانو لیفي در دوره کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران امروزه تولید پارچه و صنعت نساجی به عنوان یکی از صنایع مهم جهان محسوب می شود، محصولات نساجی نه تنها به عنوان تن پوش بلکه به عنوان زیر انداز، فرش، موکت، منسوجات صنعتی برای مقاوم سازی کامپوزیت ها، در فیلتراسیون، ژئوتکستال کاربرد دارد.



صنعت نساجی در ایران بعد از صنعت نفت مهم ترین صنعت محسوب می شود، اما در حال حاضر به علت کمبود نیروی متخصص و استهلاک ماشین آلات این صنعت از رکود زیادی برخوردار است، اگر چه با پرورش و تربیت نیروهای متخصص تغییراتی در سیستم های تولیدی بعضی از کارخانجات نساجی به وجود آمده تا حدودی از رشد مطلوبی برخوردار شده، ولی هنوز صنعت نساجی نتوانسته است جایگاه واقعی خویش را در اقتصاد کشور به دست آورد که این امر مستلزم داشتن نیروهای متخصص بیشتری است که بتواند با نوآوری های خویش باعث تحول شود.

بر اساس این گزارش:در کشور ایران از سال 1337 رشته مهندسی نساجی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر دایر شد و به مرور زمان در دانشگاه های دیگر هم ارائه شد رشته مهندسی نساجی رشته ای است که دانش و توانایی لازم را برای اداره بخش های این صنعت به دانشجویان می دهد که دارای سه گرایش تکنولوژی نساجی، شیمی نساجی، علوم الیاف و پوشاک است.

لازم به ذکر است: صنعت نساجی مسئولیت تولید انواع منسوجات اعم از انواع پوشاک، کفپوش ها مثل فرش و موکت و منسوجات مورد استفاده در صنایع دیگر را بر عهده دارد.

این صنعت شامل :بخش های مختلفی می شود که از آن جمله می توان به کارخانه های ریسندگی، بافندگی، تولید فرش ماشینی و موکت و همچنین کارخانه های تکمیل کننده این کالاها مثل رنگرزی، چاپ و کارخانه های تکمیل کننده تولید الیاف مصنوعی مثل نایلون و پلی پروپیلن اشاره کرد./ع2
برچسب ها: دانشگاه ، امیرکبیر ، رشته
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار