به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ،امسال به علت واقع شدن ماه مبارک رمضان در فصل تابستان و گرمای فراوان افراد باید دقت بیشتری در خصوص تغذیه خود داشته باشند.
استفاده از همه گروههای غذایی از جمله شیر و لبنیات، گوشت، غلات، میوه و سبزیجات، حبوبات و حتی مقداری روغن برای وعدههای غذایی رمضان ضروریست، اما روغن بهتر است در طبخ غذا مصرف شود.
سحری باید یک وعده غذایی کامل باشد و از مصرف مواد پرچرب و پرنمک که باعث تشنگی در طول روز میشود در این وعده خودداری شود.
میوه هم قند خون بدن را در طی روز متعادل نگه میدارد و هم گرسنگی را کاهش میدهد به علاوه در تامین آب بدن هم موثر است.
به گفته کارشناس تغذیه، میتوان از شربت آبلیمو و عسل نیز در وعده سحر استفاده کرد.
بهتر است برای افطار از یک نوشیدنی گرم مثل شیر ولرم، چای کم رنگ، فرنی، حلیم، میوه خشک، کشمش و یا نان و پنیر استفاده شود و از خوردن مایعات خیلی سرد و خیلی گرم هم پرهیز شود.
شام را باید یک ساعت بعد از افطار صرف کرد و پس از آن نیز از میوه و سبزی برای تامین ویتامین بدن استفاده کرد.
چون در زمان روزهداری دستگاه گوارش چند ساعتی از غذا دور بوده نباید یکباره از غذای فراوان استفاده کرد.
بهتر است قندهای مصنوعی همچون زولبیا و بامیه کمتر مصرف شود و از قندهای جایگزین طبیعی به جای آن استفاده کرد./س