برای اینکه در طول روز کمتر تشنه شوید بهتر است علاوه بر خوردن آب فراوان در فاصله افطار تا سحر، از کربوهیدرات هایی همچون نان و غلات و ماکارونی سبوس دار در وعده افطار و سحر استفاده کنید.

دکتر محمود دلکش ـ  پزشک عمومی و طب سنتی در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه امسال تابستان گرمی داریم و روزه گرفتن در این فصل خواص خود را دارد، گفت: برای اینکه کمتر هنگام روزه داری تشنه شوید بهتر است در برنامه غذایی سحری از خوردن غذاهایی مثل انواع کوکو، بادمجان، سویس و کالباس، سس مایونز و سیر و پیاز و همچنین غذاهای چرب و پرنمک که سبب تشنگی زیاد در طول روز می شود پرهیز کنید.

وی افزود: روزه داران تلاش کنند از غذاهای آب پز شده و خورشت های آبدار و کم نمک استفاده کنند تا هم مواد لازم بدنشان تامین شود و هم آب کافی در بدنشان جذب و ذخیره شود.

وي ادامه داد: افراد در ماه رمضان سعی کنند میوه های آب دار و سبزیجات بیشتری مصرف کنند تا در طول روز دچار تشنگی نشوند.

دلکش در پایان اظهارداشت: خوردن 8 تا 12 لیوان آب از افطار تا هنگام سحر سبب می شود تا شما در طول روز کمتر دچار تشنگی شوید.

برچسب ها: تشنگی ، رمضان ، افطار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار