سجادپور ضمن اشاره به ضرورت به تغذیه سالم منطقی در ماه رمضان گفت: هنگام افطار نباید روزه خود را با نوشابه و آب سرد باز کرد زیرا باید از مایعات گرم همچون آب گرم، شیر گرم، شعله زرد، حلیم، سوپ، چای کم رنگ استفاده شود.
وی به افراد روزه دار توصیه کرد: هنگام افطار از قندهای طبیعی همچون کشمش، توت خشک، عسل، خرما استفاده شود.
وی عنوان کرد: در فاصله زمانی افطار تا سحر آب و مایعات کافی برای تامین آب از دست رفته در طی روز استفاده شود و هنگام افطار از سبزیجات، میوه ها و آب آشامیدنی استفاده شود زیرا در ماه رمضان جلوگیری از یبوست می کند./ع2