در ماه رمضان بایستی از مواد غذایی سالم مثل سوپ، آش، حلیم در هنگام افطار باز کرد و از خوردن فست فود جلوگیری کنید.

 پروین میرمیران متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران  گفت: در ماه رمضان بایستی  از متنوع ترین و سالم ترین مواد غذایی در هنگام  سحر و افطار استفاده کرد در این صورت گرفتن روزه برای افراد در طی روز دشوار نمی شود.

 سجادپور ضمن اشاره به ضرورت به تغذیه سالم منطقی در ماه رمضان گفت:  هنگام افطار نباید روزه خود را با نوشابه و آب سرد باز کرد زیرا باید از مایعات گرم همچون آب گرم، شیر گرم، شعله زرد، حلیم، سوپ، چای کم رنگ استفاده شود.

وی به افراد روزه دار توصیه کرد: هنگام افطار از قندهای طبیعی همچون کشمش، توت خشک، عسل، خرما استفاده شود.

 وی عنوان کرد: در فاصله زمانی افطار تا سحر آب و مایعات کافی برای تامین آب از دست رفته  در طی روز استفاده شود و هنگام افطار از سبزیجات، میوه ها و آب آشامیدنی استفاده شود زیرا در ماه رمضان جلوگیری از یبوست می کند./ع2


 

برچسب ها: فست فود ، آش ، سوپ ، حلیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار