کوکو ها مناسب ترین افطاری برای پنجمین روز ماه مبارک رمضان هستند.

خدیجه رحمانی ، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران گفت: استفاده از غذاهای کامل و کم حجم و زود هضم در وعده افطاری از بهترین تغذیه ها در ماه رمضان است.

وی عنوان کرد: یک وعده کامل افطاری می تواند تشکیل شده فقط از انواع کوکو ها باشد به شرطی که کم چرب و کم نمک باشد.

وی خاطر نشان کرد: انواع کوکوها را با یک قاشق روغن و در مایکروفر قراردادن ، شکلی از پخته و سرخ شدن کوکو است تا می توان به عنوان یک وعده افطاری از کوکو ها استفاده کرد.

وی خاطر نشان کرد: یک لیوان آب ولرم و یک عدد خرما و نان سبوس دار را به همراه کوکو ها ، وعد ه کاملی افطاری را تشکیل می دهند.

وی افزود: حذف وعده شام در ماه رمضان اجباری ست و فلسفه روز ه درماه رمضان ،‌کم شدن یک وعده ی غذایی در طول روز است.

وی در پایان گفت: با وعده ی کامل افطاری باید تعدیلی در میزان ذخایر چربی و آب بدن انجام شود تا در نهایت سلامت فرد را به خطر نیاندازد./ع2

برچسب ها: رمضان ، افطار ، سبوس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.