سالانه 1300 تن قارچ در کرمانشاه تولید می شود


به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

کارشناس مسئول گیاهان دارویی و قارچ سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه سال گذشته هزار و 300 تن قارچ در استان تولید شد، پیش بینی کرد این رقم امسال تا حدودی افزایش یابد.

صفدر رستمی مساحت مفید سالن های پرورش قارچ استان را 3.2 هکتار عنوان کرد.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی و قارچ سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر 13 واحد صنعتی مکانیزه و 15 واحد نیمه صنعتی یا سنتی پرورش قارچ در استان کرمانشاه وجود دارد.

به گفته رستمی واحد های فعال صنعتی پرورش قارچ استان در شهرستان های کرمانشاه، صحنه، کنگاور و روانسر می باشند.

وی مجتمع در حال ساخت پرورش قارچ ماهیدشت با مساحت 9 هکتار را یکی از پروژه های قابل توجه استان دانست و تاکید کرد: تمامی زیر ساخت های لازم این پروژه نظیر آب، برق، گاز و... تامین شده و این پروژه در حال واگذاری به فارغ التحصیلان رشته کشاورزی می باشد.

وی سرانه مصرف قارچ در استان کرمانشاه را 130 گرم عنوان و گفت: سرانه مصرف قارچ در کشور 150 گرم و در جهان چهار تا پنج کیلوگرم می باشد.

رستمی افزایش تعداد واحد های پرورش قارچ، ارائه تسهیلات به متقاضیان و... را از جمله برنامه های سازمان جهاد کشاورزی در راستای افزایش تولید قارچ در استان برشمرد.  /س

 

برچسب ها: کرمانشاه ، مصرف ، قارچ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.