خدیجه رحمانی ، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به اینکه روزهای ماه رمضان با تابستان تداخل پیدا کرده و حدود 16 ساعت گرسنگی و تشنگی و کم آبی بدن را با مواد غذایی هنگام افطار بر طرف کنیم.
وی عنوان کرد: به هنگام افطار مصرف مواد غذایی که مایع و زود هضم و شیرینی طبیعی داشته باشد توصیه می شود.
وی تصریح کرد: در وعده افطاری استفاده از یک لیوان آب ولرم به علاوه یک عدد خرما برای باز کردن روزه مناسب است.
وی عنوان کرد: خوردن آب یخ به هیچ عنوان مناسب نیست همچنین استفاده از نان سبوس دار( سنگک و بربری) با سبزی و گردو از بهترین وعده های افطاری به شمار می رود.
وی تصریح کرد: پنیر را به هیچ عنوان تنها مصرف نکنید همچنین مصرف آش ها و سوپ های پر حبوبات توصیه نمی شود./ح