گفتنی است؛ بستنی یکی از منابع سرشار کلسیم به ویژه برای افرادی است که به لاکتوز شیر حساسیت دارند.
بررسی ها نشان می دهد اما مصرف زیاد بستنی می تواند باعث بروز بیماری دیابت در افراد و همینطور خراب شدن دندان ها شود.
پزشکان توصیه می کنند تا افراد اگر هم بستنی مصرف می کنند اندازه کوچک بستنی مصرف کنند همینطور خامه زده شده مصرف نکنند زیرا حجم چربی آن بالاتر است و نیز از خوردن و سفارش دادن تزئینات اضافه بر بستنی مانند ژله، خرده های شکلات، خامه بیشتر، همینطور بیسکوئیت و یخ برروی بستنی جداً خودداری کنند.
رعایت همین نکات کوچک در کنار خوردن حجم کم بستنی می تواند باعث سلامت فرد شود در عین حال مانع از چاقی و اضافه وزن می شود./ح