گفتنی است: نوع خاصی از DNA که به عنوان ژن FTO شناخته می شود عامل اصلی طلب غذاهای شیرین و چرب در برخی از افراد است.
بررسی ها نشان می دهند، در حدود 16 % از مردم در جهان نوع جهش یافته ی ژن FTO را حاصل هستند که سبب اضافه وزن غیر عادی در آنها می شوند.
بررسی ها نشان می دهند: در بدن این افراد پس از غذا خوردن هورمون گرلین که مخصوص احساس گرسنگی است کاهش نمی یابد و به همین دلیل مدام احساس گرسنگی می کنند.
دانشمندان در جستجوی راهی برای درمان و کمک به این دسته از افراد هستند تا بتوانند بر احساس گرسنگی کاذبشان غلبه کنند./ع2