وی تصریح کرد: مجموعهای از ظرفیتسازیها از 20 تا 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که هنوز آماده افتتاح نیستند و در ماهها و سالهای آینده به بهرهبرداری میرسند.
او ادامه داد: در بخش سنگ آهن و کنسانتره 23 میلیون تن، در بخش گندلهسازی 31 میلیون تن، در تولید فولاد خام 30 میلیون تن و در تولید محصولات فولادی 25 میلیون تن ظرفیت جدید در دست احداث داریم که با این ظرفیتهای به یکی از بزرگترین صادرکنندگان فولاد تبدیل میشویم.
غضنفری با اشاره به اینکه 220 واحد در زمینه تولید کاشی و سرامیک در کشور فعال است، افزود: 100 پروژه دیگر نیز کلنگزنی شده و دارای پیشرفت 20 درصد به بالاست که نشاندهنده حجم بالای کار در این زمینه است و با افتتاح این 100 پروژه 400 میلیون مترمکعب به ظرفیت فعلی کشور افزایش مییابد.
وی با اشاره به اینکه چین اولین تولیدکننده کاشی و سرامیک است، گفت: ایران پنجمین کشور تولید کاشی و سرامیک است.
او به بیان آماری از ظرفیت تولید کاشی و سرامیک کشور پرداخت و گفت: در سال 1390 حدود 350 میلیون مترمربع و در سال 1391 حدود 380 میلیون مترمربع تولید کاشی و سرامیک داشتیم و با ظرفیتسازی و طرحهای در دست اجرا در سال جاری 600 میلیون مترمربع کاشی و سرامیک خواهیم داشت.
وی تصریح کرد: استانهای شمالی درخصوص صنعتی شدنشان تردید وجود داشت که خوشبختانه دولت نهم و دهم مسیر جدیدی در استان های شمالی ایجاد کرد که در کنار حفظ محیط زیست به صنعت هم پرداخته شود.
غضنفری در پایان با بیان اینکه با تدبیر دولت نهم و دهم فرایند ذخیرهسازی کالاهای اساسی در کشور ادامه دارد و به ارز مرجع دسترسی داریم، خاطرنشان کرد: این دولت را با انبارهای پر و برای چند ماه ذخیرهسازی به دولت یازدهم تحویل میدهیم و در تلاشیم بهترین وضعیت معیشتی را برای مردم فراهم کنیم.