يكي از فلسفه‌هاي ماه رمضان براي سالم ماندن حذف شام است.

خديجه رحماني متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: نوشيدن آب سرد در وعده افطار ممنوع است.

وي عنوان كرد: استفاده از سبزيجات تازه، پنير كم چرب و كم نمك، غذاهاي كم حجم و پروتئين دار زود هضم توصيه مي شود .

وي خاطر نشان كرد: استفاده از زولبيا و باميه قند خون را براي مدتي بالا مي برد بلافاصله شديدا فرد با افت قند خون مواجه خواهد شد.

وي افزود: بهترين شروع افطار  با مواد غذايي مايع با قند طبيعي غلات پروتئين همراه با سبزيجات تازه است.

همچنين در فاصله زماني افطار تا خوابيدن نوشيدن يك ليوان شير و سبزيجات تازه براي رفع كمبود آب و ويتامين هاي بدن مفيد است.

وي خاطر نشان كرد: وعده شام كه وعده سوم غذايي در طول روز به حساب مي آيد در اين ماه مبارك بايد حذف كرد.

وي در پايان گفت: خوردن غذاهاي صرفا گوشتي مانند: مرغ، چلوكباب، چلوگوشت مناسب نيست ولي انواع خورش‌ها كه تركيبي از حبوبات كم سبزيجات پخته و گوشت هستند همچنين انواع خوراك ها مفيد تر است و در حفظ سلامتي افراد موثر است./ع2

برچسب ها: شیر ، گوشت ، قند
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار