به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ پزشكان توصيه مي كنند تا افراد انجام فعاليت بدني و مصرف غذاهاي سالم داشته باشند و همينطور سعي نمايند تا غذاهاي كم كالري تر مصرف نمايند، غذاهايي در حد (125كيلو كالري در هر 100 گرم غذا)
گفتني است سرطان پروستات به سادگي قابل پيشگيري است، حتي اگر فرد مبتلا به اين بيماري باشد، تغييرعادت زندگي مي تواند از ميزان تاثير گذاري عوارض اين سرطان بر بدن بكاهد.
بررسي ها نشان مي دهند، يكي از اصلي ترين مواد غذايي كه مانع از بروز و تشديد اين سرطان در افراد مي شود، كم كردن مصرف گوشت قرمز است.
پزشكان توصيه مي كنند تا افراد كمتر از 500گرم گوشت در طول هفته بخورند تا حد زيادي مانع از بروز تومورهاي تهاجمي سرطان مي گردد.
همينطور وزن بالا به اندازه ي هر 5/2 كيلو مي تواند تا حدود 13 درصد ريسك خطر ابتلا به سرطان پروستات را در افراد افزايش دهد.