در صورت استفاده نکردن سبزي پخته به تنهايي بايستي در کنار مواد غذايي از سالاد، گوشت، مرغ و ماهي استفاده شود.

خديجه رحماني متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: سبزي خام حاوي ويتامين C است که در اثر پختن ويتامين C آن از بين مي‌رود به همين علت بايستي، سبزي پخته و خام در کنار يکديگر استفاده شود.

وي افزود: افراد بايد سبزي پخته را به عنوان نيم ليوان در کنار سالاد، مواد غذايي همچون گوشت، مرغ، ماهي و کباب استفاده کنند.

وي عنوان کرد: افرادي که از خوردن سبزي اجتناب مي‌کنند و غذاي مصرفي‌ آنها حاوي سبزي نيست بايستي از هويج و لوبيا سبز پخته براي برخوردار شدن از انواع ويتامين‌ها و فيبر استفاده کنند.

برچسب ها: سبزی ، سالاد ، گوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.