محمدرضا وفا، متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در افرادي كه دچار پرفشاري خون ثانويه كه بيشتر مربوط به خارج از بدن و الگوي غذايي است مهم ترين عوامل تأثيرگذار بر روي آن مصرف املاح به ويژه سديم است.
وي در ادامه گفت: در خيلي مواقع ممكن است املاحي از جمله پتاسيم، كلسيم، منيزيم و ساير املاح هم تأثير گذار باشد.
وي با اشاره به اينكه در برخي از موارد ممكن است به دليل مشكلات كليدي باشد، تصريح كرد: اين مشكلات كليوي ممكن است باعث احتباس آب شود و خيلي از اين املاح مي تواند مشكل ساز باشد.
دكتر وفا، با بيان اينكه بايد در ابتدا علت پر فشار خوني مشخص شود، خاطرنشان كرد: اگر علت پرفشارخوني مربوط به بيماري هاي داخلي و كليوي نيست بايد در الگوي غذايي بيشتر از همه مراقب نمك و سديم باشند./ح