محمد حسین سلطان زاده متخصص اطفال در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران
گفت: افرادی که به آسم مبتلا شده اند به دو گروه غیر آلرژیک و آلرژیک تقسیم می
شوند که بایستی رژیم غذایی هر دو گروه از اهمیت بالایی برخوردار شود چرا که در
صورت عدم رعایت موجب شروع یا تشدید حمله آسم می گردد.
وی افزود: برخی از مواد غذایی همچون سفیده تخم مرغ، ماهی، میگو ،گوجه فرنگی،
انواع ترشیجات میوه های ترش و شیر گاو باعث بروز حساسیت در فرد می شود.
وی خاطرنشان کرد: بعضی از مواد غذایی همچون میوه سبزی تازه باعث کاهش
علائم آسم می شود زیرا غنی از آنتی اکسیدان است./ع2