آب موجود در بطری‌ها شامل آب‌های آشامیدنی و معدنی هستند که هر دو تصفیه می‌شوند.

هدایت حسینی معاون پژوهش انیستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران، گفت: آبهای بسته بندی شده در بطری‌ها از آب‌های معدنی که از منابع زیر زمین و آبهای آشامیدنی که از آبهای سطحی تر استخراج می‌شوند تشکیل شده است.

وی عنوان کرد: آبهای معدنی، آبهایی با املاح کمتری هستند و تغییرات املاح در آب‌های آشامیدنی بیشتر است.

وی خاطر نشان کرد: غلظت املاح آب آشامیدنی به دلیل تبخیر آب در تابستان و نزولات جوی در زمستان بیشتر است و عمل سالم سازی این آبها از آبهای معدنی ازطريق گاز ازون و یا اشعه ماوراء بنفش به عملیات بسته بندی خواهد رسید.

وی افزود: به علت اینکه املاح کمتری در آبهای معدنی یعنی همان  آبهای زیر زمینی است عملیات سالم سازی زودتر صورت می‌گیرد.

وی همچنین افزود: آبهای معدنی و یا آشامیدنی در بطری‌ها تصفیه شده ، نباید در تماس مستقیم نورخورشید قرار بگیرد و گرنه اجزای تشکیل دهنده بطری‌های آب آسیب دیده و با وارد شده میکروب بطری به آب به بدن افراد آسیب می‌رساند./ع2

برچسب ها: آب ، آشامیدنی ، معدنی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.