سر و صدای بلند از هر نوع، روی گوش تاثیر گذار است، در قاعده حلزونی شنوایی گوش، فرکانس‌های بالای ۴۰۰۰ و ۸۰۰۰ و در راس حلزونی شنوایی، فرکانس‌های پایین‌تر قابل شنیدن است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، استفاده مکرر و ممتد از هدفون، خاصیت تمیز کنندگی گوش خارجی را مختل کرده و افراد زودتر دچار جرم گوش می‌شوند.

فرکانس شنوایی فرکانس‌های۵۰۰، ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰ است و فرکانس ۲۵۰ ،۴۰۰۰ و ۸۰۰۰ چندان در مجاورات شنوایی معمولی تاثیری ندارد. ولی فردی که در فرکانس بالا کاهش شنوایی پیدا می‌کند، معمولا صدای زیر را خوب نمی‌شنود و در محیط شلوغ، شنوایی او مناسب نبوده و در محیط آرام، خیلی قابل مشخص شدن نیست.

افراد نباید به صداهای بسیار بلند گوش دهند. در محیط‌هایی که صدا بالاتر از ۸۰ دسی بل است، مثل کارخانجات و مکانی که موسیقی بلند است از گوشی محافظت کننده استفاده شود چرا که در غیر این صورت در طولانی مدت، عصب شنوایی ضعیف ‌شده و ضعیف شدن عصب شنوایی درمان دارویی و جراحی ندارد و فرد فقط می‌تواند از سمعک استفاده کند.

یکی دیگر از عواملی که باعث کاهش شنوایی می‌شود، صدای ناشی از انفجارات است که به علت صدای ناگهانی باعث کاهش سریع‌تر شنوایی می‌شود همچنین علاوه بر کاهش شنوایی حسی و عصبی، مشکلات دیگری مثل وزوز گوش را در پی داشته که در این موارد پیشگیری مهمتر از درمان است.

افرادی که از هدفون MP 3 player استفاده می‌کنند باید موسیقی را با صدای آهسته گوش دهند، زیرا صدای بلند علاوه بر سردردی که ایجاد می‌کند در دراز مدت باعث کاهش شنوایی حسی و عصبی می‌شود

فرکانس صدا باید کمتر از ۵۰ دسی بل باشد و حتی‌الامکان در محیط‌های پر سر و صدا و همهمه از گوشی محافظت کننده استفاده شود./ب

برچسب ها: هدفون ، فرکانس ، اراک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
امید
۱۹:۱۹ ۲۸ فروردين ۱۳۹۶
ممنون