به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ براساس اين تحقيق جديد دانشمندان دريافته اند كه افراد چاق بوي غذاها را مي توانند بهتر حس كنند.
گفتني است پزشكان علت اين امر را وجود نوعي ژن خاص در بدن اين افراد مي دانند كه سبب به وجود آمدن ساختار پيچيده DNA در آنها شده و توانايي درك بوها را با درصد بالاتري نسبت به افراد لاغر و يا عادي به آنها مي دهد.
بررسي ها نشان مي دهند پزشكان با تحقيق بر روي 30000 فرد چاق و آزمايش شناسايي مواد معطر خاصي از جمله گشنيز در ميان تركيب انبوهي از مواد و بوها و عطرهاي مختلف غذا دريافتند كه اين افراد قادر به شناسايي بوي گشنيز شده اند و در نتيجه دارايي حس بويايي توانمندي هستند.
پزشكان علت اين امر را به خاطر عملكرد ژن خاص بر روي سلول هاي چشايي زبان مي دانند كه سبب مي شود بو و طعم هاي تلخ، ترش، شور و شيرين بهتر احساس شود.
گيرنده هاي چشايي در افراد چاق بيشتر از افراد لاغر است.
پزشكان به افراد چاق توصيه مي كنند تا براي كمتر خوردن غذاها زياد خود را در مجاورت بوي آنها قرار ندهند زيرا باعث ازياد اشتها در آنها مي شود.