به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ بدن تا سن 30 سالگی می تواند کلسیم را در استخوان هایش حفظ کند اما از این سن به بعد استخوان ها ضعیف و شکننده می شوند.
کلسیم فراوان ترین میزان موجود در بدن است که در لبنیات وجود دارد اما ضرورت مصرف آن از 30 سالگی به بعد بسیار مهم است.
کلسیم باعث تنظیم ضربان قلب می شود و ترشح هورمون ها را افزایش می دهد وجود کلسیم در بدن در بزرگسالی مانع از ریزش موها می شود و روند پیر شدن را کاهش می دهد و فواید بیشماری نیز برای بدن دارد.
شیر، ماست، پنیر، اسفناج، تن ماهی، کشمش، بادوام، جعفری و کلم بروکلی از موارد خوراکی هستند که از سن 30 سالگی به بعد مصرف آن ها ضرورت دارد.