گلاله اصغري، متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، در خصوص افزايش قدرت حافظه گفت: براي افزايش قدرت حافظه در سنين مختلف ميتوان از 3 ماده مغزي همچون امگا3، عنصر روي و ويتامينD استفاده کرد.
اصغري در خصوص مواد مغزي که داراي خواص امگا 3 است بيان کرد:بيشترين منبع غني شامل روغن ماهي و روغن دريايي، روغن حيواني و از لحاظ گياهي گردو است که ميتوان از اين مواد مغزي بهره برد.
وي اشعه آفتاب را منبع اصلي ويتامين D دانست و اظهار داشت: جذب مواد غذايي که داراي غظلت کمتري است مانند محصولات دريايي و لبني همچون شير مفيد خواهد بود.
وي همچنين تاکيد کرد: مواد غذايي اشاره شده ميتواند در پيشگيري از آلزايمر در سنين بالا مفيد واقع شود./ح