پژوهشگران به تازگی دریافته اند ، که کودکانی که در دوران شیر خوارگی بیشتر شیر خشک به جای شیر مادر خورده اند بیشترین امکان را برای چاق شدن در آینده خواهند داشت.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، بر اساس این پژوهش جدید که بر روی حدود 43/000 نوزاد شیر خوار صورت گرفته اند این نتایج به دست آمده که شیردهی با شیر مادر خطر افزایش وزن و چاقی را تا حدود 50 درصد در نوزادان کاهش میدهد.

گفتنی است : شیرمادر در عین حال می تواند باعث محافظت از نوزادان در مقابل مشکلات و بیماری های معده، عفونت های قفسه ی سینه ،‌آسم و آلرژی های فصل شود.

بررسی ها نشان می دهند بر اساس این تحقیقات در کشورهای توسعه یافته تنها حدود 2 درصد از مادران تا 6 ماهگی به کودکان خود شیر می دهند و پس از آن بیشتر از شیر خشک استفاده می کنند که سبب چاق شدن کودک در سنین 7 الی 8 سالگی و ادامه یافتن این روند چاقی تا بزرگسالی در کودک می شود.

پزشکان در کنار تغذیه با شیر خشک فاکتورهای ژنتیکی، شیوه و سبک زندگی را نیز در بروز چاقی در کودکان مؤثر می دانند./ح

برچسب ها: شیرخشک ، چاقی ، ژنتیک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار