کنجد نوعی ریز مغز است همچون حصاری برای حفاظت استخوان هاست.

ربابه شیخ الاسلام، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: برای پیشگیری از پوکی استخوان راه های متفاوتی وجود دارد که علاوه بر ورزش و نرمش های قدرتی، مصرف مواد غذایی مناسب و کلسیم دار است .

وی عنوان کرد: گیاهان زیادی در فرهنگ غذایی ما وجود دارد که دارای کلسیم هستند و ما می توانیم در سبد غذایی مان قرار دهیم.

وی تصریح کرد: دانه سویا، بامیه، بادام، اسفناج، انواع کلم، ارده، کرفس و کنجد حاوی کلسیم هستند.

وی خاطر نشان کرد: کنجد به طور طبیعی منبع خوبی برای حفظ استخوان هاست و به طور طبیعی منیزیم و فسفر دارد.

وی افزود: کنجد از ریز مغزها برای حفاظت از استخوان ها هستند که با مصرف آن می توانیم نیاز کلسیمی بدن را تامین کنیم./ع2

برچسب ها: کنجد ، استخوان ، کلسیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.