امروزه با پخت و پز غذاها در ظروف پیرکس كه می تواند سلامت بدنمان را چندین برابر تضمین کند استفاده از برخی ظروف همچون لعابی، خراشیده شده موجب مسمومیت کبد می شود.

میترا زراتی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: برای پخت و پز بایستی از ظروفی که خطر کمتر برای سلامتی بدن دارد استفاده شود و مناسبترین ظروف برای پخت و پز غذای کودکان و بزرگسالان ظروف شیشه ای، پیرکس ،تفلون بدون خراش است.

وی افزود: در صورت استفاده از ظروف تفلونی بایستی از نوع سالم و بدون خراشیدگی استفاده شود در این صورت هیچ گونه مسمومیتی پدیدار نمی شود.

وی عنوان کرد: برخی از افراد از ظروفی همچون مس و لعابی استفاده می کنند که باعث بروز آسیب به کبد و کلیه می شود.

وی اظهار داشت: والدینی که غذای کودکان را در ظروف مسی و لعابی می پزند علاوه بر ورود و مواد سمی به بدن به کبد کودک نیز آسیب می رسد که در نهایت باعث بروز کم خونی و فقر آهن و حالت تهوع می شود.

وی تاکید کرد: از ظروف چدنی و آلومینیومی نیز کمتر استفاده شود زیرا حاوی عناصر و فلزات سنگینی است که بر سیستم عصبی اثر منفی می گذارد./ح

برچسب ها: کبد ، تفلون ، کلیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار