مصرف برخي مواد غذايي و بيماري ها روي بوي بد عرق تأثير گذار هستند.

دكتر ناديا قلي پور، فوق تخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بيان اين مطلب گفت: مصرف موادي مانند سير و پياز، كافئين قهوه و بيماري تب مالت موجب افزايش تعريق و بوي بد مي شوند.

وي افزود: كاهش مصرف كافئين از برنامه غذايي روزانه بسيار مفيد است چون قهوه، نوشابه، شكلات و ساير مواد غذايي كافئيني با تحريك غده ترشح كننده آپوكرين در ايجاد بوي بدن تأثير دارد.

اين متخصص خاطرنشان كرد: نوشيدن ميزان كافي آب و مايعات، غدد ترشح كننده آكرين را فعال كه موجب رقيق تر شدن عرق آپوكرين و كاهش تعريق مي شود.

قلي پور، تصريح كرد: كاهش حجم غذا در هر وعده غذايي و افزايش تعداد وعده ها در پيشگيري از تعريق با بوي بد بسيار مؤثر است.

وي اظهار داشت: همچنين مصرف غذاهاي گوشتي حاوي پروتئين با افزايش حرارت و سوخت و ساز بدن موجب تعريق مي شوند كه بايد از مصرف بي رويه آن خودداري كرد./ح

برچسب ها: عرق کردن ، تفذیه ، کافئین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.