مطالعات نشان مي دهد كه دانه هاي اسفرزه در كاهش كلسترول و قند خون بسيار موثر است.

بتول زنده دل،فوق تخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: مصرف دانه هاي اسفرزه در 12 هفته 5 درصد كلسترول را كاهش مي دهد ضمن اينكه در رفع سردرد، زخم هاي گوارشي و احتقان سينه و حلق بسيار موثر است.

اين متخصص اظهار داشت: اين دانه ها حاوي 10 درصد موسيلاژ روغن ثابت پروتئين و املاح معدني است و قرقره لعاب آن در گلو براي رفع گلودرد مفيد است.

زنده دل تصريح كرد: از ديگر توصيه متخصصان طب سنتي مصرف اسفرزه هرماه با آب (محلول) است كه در رفع خارش و تصفيه خون و باز شدن اشتها مفيد است.

وي خاطر نشان كرد: به همراه اين دانه گياهي بايد آب زيادي مصرف شود و مصرف آن در 4 روز متوالي موجب دفع سنگ كيسه صفرا مي شود./ح

برچسب ها: اسفرزه ، کلسترول ، قندخون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.