وی ادامه داد: یک روغن برای پخت و پز و دیگری برای سرخ کردن مورد استفاده قرار گیرد.
زراتی افزود: امروزه روغنهای گیاهی متفاوتی وجود دارد که با دانههای گیاهی متنوع تولید میشود و نامهای گوناگونی دارد مانند روغن کنجد، هسته انگور، آفتابگردان، کانولا که از دانههای همین نام تشکیل شده است.
وی خاطرنشان کرد: هر کدام از روغنهای گیاهی از نظر ترکیب و مقدار اسید چرب متفاوتند یک گروه دارای امگا 3 و گروه دیگر امگا 6 دارند و برخی دیگر مقدار مساوی از هر دو وجود دارد.
وی عنوان کرد: دریافت امگا 3 در رژیم غذایی باعث میشود بدن و عروق التهاب کمتری داشته باشد و از تصلب شرائین کاسته شود.
وی توصیه کرد: هرچند وقت یکبار نوع روغن مایع را تغییر دهند و در رژیم غذایی اسیدهای چرب متفاوت را قرار دهند. باید به این نکته توجه کرد که تمام روغنهای گیاهی در مقادیر بالا افراد را چاق میکنند.
زراتی تشریح کرد: امروزه تصور میکنند اگر به هر میزان روغن زیتون را روی سالاد و مواد غذایی مصرف کنند برای بدن خاصیت دارد ولی غافل از این هستند که مصرف یک قاشق غذاخوری روغن زیتون کالری زیادی به بدن وارد میکند و اگر دریافت کالری بیش از مقدار روزانه باشد فرد را دچار اضافه وزن میکند.
وی متذکر شد: هر دو نوع روغن جامد و مایع چاقکننده هستند ولی تفاوت این دو نوع روغن در ترکیب آنها است. /ح