به گزراش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ با اشاره به اهميت وعده صبحانه براي دانش آموزان افزود: ترک خانه بدون خوردن صبحانه به از دست رفتن قوای تمرکز در ساعات پایانی صبح و به از دست دادن انرژی برای فعالیتها و احساس زودرنجی در آنها میانجامد.
ناهيد برخورداري خاطرنشان كرد: کودکانی که عادت به خوردن صبحانه ندارند، با گذشت چند ساعت از روز میزان قند خونشان کاهش یافته و از نظر عضلانی نیز زودتر احساس خستگی میکنند. چنین دانش آموزانی نمیتوانند به خوبی روی مطالب تمرکز کنند و چنانچه به بازی بپردازند، کارآیی مناسبی نخواهند داشت. اگر والدین در صدد ترک این عادت نباشند فرزندانشان در بزرگسالی نیز میل به خوردن صبحانه نخواهند داشت.
اين كارشناس تغذيه در یزد عنوان كرد: چنانچه کودک صبحانه خود را نخورد قند خون او افت خطرناکی خواهد داشت که منجر به بروز علائمی مانند سردرد، خستگی ذهنی و جسمی و گیجی میشود.
وي با بيان اين كه ارتباط معنادار و مستقیمی بین تغذیه مناسب و مغذی در ابتدای روز و توانایی ذهنی کودک وجود دارد تصريح كرد: خوردن صبحانه توانایی حل مسائل، یادگیری و تمرکز را در کودک افزایش میدهد.
برخورداري متذكرشد: تحقیقات نشان دادهاند کودکانی که صبحانه میخورند خلاقتر هستند و انرژی پایدار بیشتری دارند.
وي هشدار داد: کودکانی که صبحانه را حذف میکنند نیازهای روزانه خود به ویتامینها و مواد معدنی را برآورده نخواهند کرد و این اثر در رشد کودک اثرمنفی خواهد داشت. از طرف ديگر کودکانی که صبحانه میخورند به طور کل از رژیم غذایی سالم تری برخوردار هستند./ح