احمد رضا درستی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بیماران مبتلا به فشار خون بالا باید بدانند که کلسترول نوعی چربی حلقوی جانوری است که در کبد انسان و پستانداران دیگر ساخته می شود.
وی افزود: به این ترتیب، هنگام مصرف غذاهای حیوانی، کلسترول از طریق غذا دریافت می شود و این ماده به شکل طبیعی در دیواره سلول ها جای گرفته و موجب استحکام دیواره سلول ها می شود و بنابراین بری سلامتی فرد بسیار خطرناک است.
وی اذعان کرد: از مشتقات این ماده، ترکیبات با ارزش دیگری مانند پیش ساز و ویتامین D در پوست و همچنین پیش سازهای مواد ارزشمندی بنام پروستاگلندین ها در بدن ساخته می شود.
وی تصریح کرد: زمانی که این مواد ارزشمند ساخته می شود کبد قدرت و توان ساخت کلسترول را پیدا می کند و حتی اگر هیچ مقداری از کلسترول به وسیله غذا به بدن نرسد، بازهم کبد به مقدار کافی آن را تولید خواهد کرد.
وی گفت: مصرف چربی های اشباع که در حرارت اتاق جامد هستند، از جمله چربی های حیوانی همچون دنبه و یا روغن های نارگیل و هسته خرما،موجب تحریک تولید کلسترول در بدن می شود. /ح