کلسترول که تقریبا در همه مواد غذایی وجود دارد ، اگر به اندازه کافی وارد بدن نشود کبد آن را تولید می کند.

احمد رضا درستی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بیماران مبتلا به فشار خون بالا باید بدانند که کلسترول نوعی چربی حلقوی جانوری است که در کبد انسان و پستانداران دیگر ساخته می شود. 

وی افزود: به این ترتیب، هنگام مصرف غذاهای حیوانی، کلسترول از طریق غذا دریافت می شود و این ماده به شکل طبیعی در دیواره سلول ها جای گرفته و موجب استحکام دیواره سلول ها می شود و بنابراین بری سلامتی فرد بسیار خطرناک است. 

وی اذعان کرد: از مشتقات این ماده، ترکیبات با ارزش دیگری مانند پیش ساز و ویتامین D در پوست و همچنین پیش سازهای مواد ارزشمندی بنام پروستاگلندین ها در بدن ساخته می شود. 

وی تصریح کرد: زمانی که این مواد ارزشمند ساخته می شود کبد قدرت و توان ساخت کلسترول را پیدا می کند و حتی اگر هیچ مقداری از کلسترول به وسیله غذا به بدن نرسد، بازهم کبد به مقدار کافی آن را تولید خواهد کرد.

وی گفت: مصرف چربی های اشباع که در حرارت اتاق جامد هستند، از جمله چربی های حیوانی همچون دنبه و یا روغن های نارگیل و هسته خرما،‌موجب تحریک تولید کلسترول در بدن می شود. /ح

برچسب ها: کبد ، کلسترول ، چربی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.