وی فروش گوشت ، تامین نهاده ها، تکمیل ظرفیت واحدهای دام پروری را از جمله مهمترین موضوعات بررسی شده دراین جلسه 3 روزه برشمرد و سرانه مصرف پروتئین خالص هر فرد را در برنامه پنجم توسعه 29 گرم در روز عنوان کرد.
وی افزود: سرانه مصرف گوشت قرمز هر فرد را در سال میان 12 تا 14 کیلوگرم اعلام کرد.
گفتنی است در استان مرکزی یک میلیون دام سبک، 24 هزار دام اصیل، 9 هزار گوساله دو رگه وجوددارد.
همچنین در استان مرکزی 3 برابر میزان مصرف،گوشت قرمز تولید می شود که مازاد این مقدار به استان های تهران، اصفهان و قم فرستاده می شود./س