به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ بررسی و مطالعات دانشمندان نشان می دهند غذاهای سنگین و غذاهایی که در پخت آن ها از حبوبات استفاده می شود زمان زیادی طول می کشد تا هضم شوند اما اگر دسته جمعی این غذاها مصرف و میل شوند هضم و دفع آن سریعتر انجام می گیرد.
گفتنی است این غذای اصیل ایرانی برای سالمندان و کودکان بسیار فایده دارد و دارای ویتامین ها و املاح فراوانی است و به عنوان غذایی پر انرژی محسوب می شود.
نتایج مطالعات نشان می دهند برخی کودکان به خوردن این غذاها رغبت چندانی ندارند از این رو خانواده ها این غذا را باید زمانی میل کنند که تمام اعضای خانواده در کنار هم حضور داشته باشند و این غذا و غذاهای دیگر حتما باید هفته ای 2 بار در برنامه غذایی خانواده ها وجود داشته باشد تا املاح و ویتامین های ضروری بدن تامین شود.