هویج بدلیل داشتن فیبر بالا و بتاکاروتن از سرطان دستگاه گوارشی پیشگیری می کند.

دکتر فرح بخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: هویج منبع غنی از ویتامین a است همین طور پیش ساز ویتامين A که بتاکاروتن باشد را هویج دارا است ویتامین A ویتامینی است محلول در چربی ،‌از دیگر خواص هویج دارا بودن فیبر بالای آن است افرادی که دیابت دارند می توانند هویج خام مصرف کنند به این دلیل که قند آن غیر قابل جذب است و به عنوان میان وعده می توان از آن استفاده کرد.

وی افزود: زمانیکه هویج پخته می شود قند آن شکسته تبدیل و جذب می شود به این دلیل برای افراد دیابتی مناسب نیست به افرادیکه رژیم کاهش وزن دارند و می خواهند قند زیادی مصرف نکنند هویج خام توصیه می شود.

این متخصص تغذیه تصریح کرد: هویج به دلیل فیبر بالا از سرطان دستگاه گوارش جلوگیری می کند همچنین بخاطر داشتن بتاکاروتن و آنتی اکسیدان بالا در برابر نور آفتاب اثر محافظت کننده داشته و مقاومت پوست را افزایش می دهد.

دکتر فرح بخش در پایان اظهار داشت: افراد چاق با مصرف هویج ( بدلیل فیبر بالا) فضای معده شان اشغال شده و غذای کمی مصرف می کنند در نتیجه می توانیم بگوئیم که هویج از افزایش وزن جلوگیری می کند./ع2

برچسب ها: پوست ، هویج ، گوارش ، سرطان ، فیبر ، ویتامین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار