وی افزود: بهترین میان وعدهها، مصرف انواع میوهها است که بایستی به اندازه استفاده شود و در اولویت دوم بهتر است از مغز دانهها همچون پسته و سویا استفاده شود.
وی خاطرنشان کرد: میوههایی که رنگدانههای بیشتری دارند و کمشیرین هستند بسیار مناسب برای وعده عصرانه هستند که از سیب و حتی سبزیجاتی همچون هویج، گوجهفرنگی و خیار استفاده کنند.
وی تصریح داشت: افرادی که اضافه وزن دارند و یا دیابتی هستند بایستی در خوردن این گروه از مواد غذایی دقت داشته باشند چرا که موجب افزایش قند خون میشود.
وی در ادامه گفت: به دنبال این موضوع انسولین زیادی در بدن ترشح میشود و باعث افت قندخون میشود و حدود 2 ساعت بعد فرد دچار گرسنگی و ضعف شدید میشود و قادر به کنترل مصرف مواد غذایی هنگام شام نمیباشد که در نتیجه بهتر است وعده عصرانه از مواد غذایی کم قند باشد.
وی در خاتمه به بهترین زمان برای مصرف عصرانه اشاره کرد و گفت: عصرانه بایستی دقیقا بین فاصله ناهار و شام باشد./ع2
"انتهای پیام/ "