وجود سرشار امگا 3 و امگا 6 در روغن سبوس برنج و جلوگیری از کاهش سطح LDL و افزایش HDL‌ در خون انسان را ترغیب می کند تا از روغن سبوس برنج استفاده کند.

دکتر نیاز محمدزاده متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: از جمله مشکلات عمده، که مردم ایران با آن سر و کار دارند استفاده از اسیدهای چرب اشباه و ترانس است که به عنوان روغن های نباتی و هیدروژنه استفاده می کنند.

بهترین نوع عملکرد حذف استفاده از این روغن ها و جایگزین کردن روغن سبوس برنج است.

روغن سبوس برنج دارای اسیدهای چرب غیر اشباع امگا 3 و به میزان بالاتری امگا 6 است و تا حدود بسیار زیاد کاهش سطح کلسترول و LDL‌ را باعث می شود. و حتی اگر بتوانیم سطح HDL‌ را هم ثابت نگه داریم ریسک ناراحتی های قلب و عروق را کاهش دهیم.

وی افزود: استفاده مرتب از روغن سبوس گندم در افزایش HDL‌ خون و کاهش LDL خون مؤثر است و دارای آنتی اکسیدان های بسیار ناشناخته ای است که در بهبود قلب و عروق نقش عمده ای دارد./ع2

انتهاي پيام/

برچسب ها: سبوس ، امگا ، چرب ، روغن ، اسید ، ترانس ، برنج
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.