بهترین نوع عملکرد حذف استفاده از این روغن ها و جایگزین کردن روغن سبوس برنج است.
روغن سبوس برنج دارای اسیدهای چرب غیر اشباع امگا 3 و به میزان بالاتری امگا 6 است و تا حدود بسیار زیاد کاهش سطح کلسترول و LDL را باعث می شود. و حتی اگر بتوانیم سطح HDL را هم ثابت نگه داریم ریسک ناراحتی های قلب و عروق را کاهش دهیم.
وی افزود: استفاده مرتب از روغن سبوس گندم در افزایش HDL خون و کاهش LDL خون مؤثر است و دارای آنتی اکسیدان های بسیار ناشناخته ای است که در بهبود قلب و عروق نقش عمده ای دارد./ع2
انتهاي پيام/