يافته هاي جديد نشان مي دهد حافظه براي آنكه به درستي كار كند احتياج به "گلوكز" و "قند" دارد كه اين قند را از "مواد غذايي شيرين" به دست مي آورد.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ مغز براي ادامه فعاليت هاي خود به قند نياز دارد كه اين ميزان قند مي تواند از "سلول هاي مغزي" محافظت کرده و به آنها كمك كند تا راحت تر به عملكرد خود ادامه دهد.  

گفتني است انيشتين از افرادي بوده كه علاقه زيادي به مصرف "شيريني جات" داشته به طوري كه حتي قبل از خواب نيز عادت داشت تكه اي شيريني و كيك مصرف كند بعد به خواب برود. 

به عقيده انيشتين ماده ي ضروري براي "افزايش هوش" و "قدرت ذهن" "گلوكز" است. 

حبوبات و ميوه ها سرشار از قند هستند به همين دليل مي توانند ميزان "گلوكز خون" را تنظيم و مغز به خوبي از آنها استفاده كند. 

البته به علت كم تحركي افراد امروزه مصرف بيش از حد مواد قندي توصيه نمي شود از اين رو افراد بايد با احتياط اين مواد را مصرف كنند.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.