به گزارش
باشگاه خبرنگاران و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، کتاب "جوراب پشمی" نوشته فروزنده خداجو و به تصویرگری هوشنگ محمدیان از جمله کتابهای خاطرهانگیز کودکان ایرانی است که در سال 1362 برای اولین بار منتشر شد که اکنون در چاپ هشتم خود تعداد نسخههای آن به 205 هزار رسیده است.
کتاب "آبگیر لاکپشتها" ترجمهی فریدون رحیمی نیز که در سال 1362 برای اولین بار چاپ شده اکنون به چاپ هفتم و تعداد آن به 155 هزار نسخه رسیده است.
در عین حال، کتاب "عطسه پر ماجرا" ترجمهی مجید عمیق که در سال 1379 منتشر شده بود اکنون به چاپ سوم رسیده است. این کتاب را که روث براون تصویرگری کرده و تاکنون 40 هزار نسخه (35هزار چاپهای قبل و 5هزار نسخه جدید) از آن برای گروه سنی "الف" منتشر شده است.
همچنین کتاب دیگری نوشته داوود امیریان با عنوان "تولد یک پروانه" و تصویرگری عطیه مرکزی برای سومین بار تجدید چاپ شد و شمارگان آن به 30هزار نسخه رسید.
بر اساس این گزارش، کتاب "مقوا در مقوا" که طراح و اجرای آن را سیامک اشرفینیا به عهده داشته به چاپ چهارم رسید و تاکنون 35هزار نسخه از آن برای گروه سنی "د، هـ" منتشر شده است.
همچنین کتاب "جعبهها" را که پری سلیمی برای گروه سنی "ج" طراحی و اجرا کرده است برای سومین بار منتشر شد و شمارگان آن به 30هزار نسخه رسید.
بر همین اساس، کتاب "ماه تیتی، کلاه تیتی" از مجموعه (بازی، شعر و نمایش) به نویسندگی افسانه شعباننژاد و تصویرگری راشین خیریه برای سومین بار به زیر چاپ رفت و تاکنون 15هزار نسخه از این کتاب برای گروه سنی "الف، ب" منتشر شده است و کتاب "میروم برای کرمها لانه بسازم" نوشتهی کامبیز ملکشامران و تصویرگری سیدحسن موسوی نیز در دومین مرحلهی انتشار به 12هزار نسخه رسید.
انتهاي پيام/