در دیدار بوگوملاو وینید" معاون وزیر امور خارجه لهستان با رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و لهستان بر ضرورت گسترش مناسبات ایران و لهستان تأکید شد.

به گزارش حوزه پارلمان باشگاه خبرنگاران،‌"بوگوملاو وینید" معاون وزیر امور خارجه لهستان بعدازظهر روز گذشته (سه‌شنبه، 7 آبان) با وحید احمدی رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران –لهستان و جمعی دیگر از اعضای این گروه دیدار و گفتگو کرد.

آقای احمدی در ابتدای این دیدار با اشاره به سابقه تاریخی پانصد ساله مراودات فی‌مابین هر کشور گفت: حجم کنونی همکاری‌های دو کشور متناسب با پیشینه طولانی دوستی و روابط دولت نمی‌باشد و باید با بهره‌گیری از فرصت‌ها و ظرفیت‌های وسیع ایران و لهستان درعرصه‌های گوناگون سطح مناسبات را ارتقاء داد.
 
وی در ادامه با تاکید بر نقش موثر مناسبات پارلمانی در توسعه و تسهیل مراودات فی‌مابین افزود: همکاری نزدیک مجالس ایرانی و لهستان می‌تواند در شناسایی فرصت‌ها و زمینه‌های گسترش زمینه روابط و تقویت شناخت و درک متقابل از واقعیات در کشور بسیار موثر و سازنده باشد.
 
وحید احمدی در همین زمینه آمادگی گروه دوستی پارلمانی ایران و لهستان برای کمک به ارتقای سطح روابط و تسهیل در همکاری‌های فیمابین به ویژه مناسبات اقتصادی، فرهنگی را مورد تاکید قرار داد.
 
وی همچنین خواستار اتخاذ تمهیدات و ساز و کارهای لازم جهت فعال شدن گروه‌های دوستی پارلمانی در مجالس دو کشور شد.
 
در این دیدار همچنین "‌حلیمه عالی" عضو گروه دوستی پارلمانی با لهستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ارتقای جایگاه و نفس آنان در ساختار سیاسی، مدیریتی و علمی کشورمان در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی ابراز امیدواری کرد که با گسترش همکاری‌های پارلمانی مردم هر کشور تصویر درستی از شرایط و واقعیات یکدیگر به دست آوردند.
 
محمد اسماعیل سعیدی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی و عضو دیگر گروه نیز با اشاره به شکست تلاش‌ها و اقدامات قدرت‌های جهانی علیه جمهوری اسلامی ایران از جمله تحریم‌ها ابراز امیدواری کرد که با توجه به دیدگاه مثبت افکار عمومی مردم ایرانی نسبت به لهستان روابط فی مابین بدور از سیاست‌های قدرت‌های جهانی هر چه بیشتر گسترش یابد.
 
در این دیدار همچنین "‌بوگو سلاو و میند" معاون وزیر خارجه لهستانی با تاکید بر اراده مقامات کشورش برای گسترش مناسبات دوستانه فی مابین در زمینه‌های اقتصادی و فرهنگی گفت: با توجه نقش و جایگاه ایرانی در منطقه و ظرفیت‌ها و توانمندی‌های آن، و رشد درصد گسترش روابط اقتصادی، سیاسی و فرهنگی با تهران دارای اهمیت می‌باشد.
 
وی در همین زمینه نقش مناسبات نزدیک مجالس هر کشور را در تسهیل و توسعه همکاری فی مابین بسیار مهم برشمرد.
 
معاون وزیر خارجه لهستانی در بخش دیگری از سخنان خود چشم‌انداز مذاکرات ایران و گروه 1+5 را بسیار مثبت و روشن خواند.

انتهای پیام/

برچسب ها: معاون ، وزیر ، لهستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار