خرمالو یکی از میوه های پاییزی است که با فواید زیادی که برای بدن دارد مصرف آن برای برخی‌ها ممنوع است.

مرتضی صفوی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: خرمالو یکی از میوه‌های پاییزی است که قبل از رسیدن و شیرین شدن گس بوده و در اواخر پاییز این میوه به طور کامل نرم و رسیده می شود.

وی افزود: افرادی که کم خونی دارند نباید بعد از غذا از این میوه استفاده کنند چرا که باعث جذب آهن در بدن فرد می شود.

وی خاطر نشان کرد: این میوه با ارزش غنی از ویتامین a، کلسیم، فسفر است که بعضی از املاح بدن را نیز تامین می کند.

وی اذعان داشت: قند خرما از نوع ( لوولوز) و (گلوکز) است که برای افرادی که دیابت و مرض قند دارند مضر نبوده است.

وی اظهار داشت: خرمالو سرشار از ویتامین a بوده که برای پوست، ناخن و موهای خشک و شکننده بسیار مفید است و نور چشم را نیز زیاد می کند.

وی یاد آور شد: این میوه پاییزی حاوی مقدار زیادی پکتین است که پکتین یکی از انواع فیبرها محلول در آب بوده که باعث کاهش چربی های خون می شود.

وی در خاتمه گفت: خرمالو به دلیل دارا بودن مواد معدنی، برای نمو و رشد بسیار مفید بوده و آهن موجود در آن عنصر اصلی خونسازی دارد.

انتهای پیام/

برچسب ها: خرمالو ، پاییز ، میوه ، دیابت ، غذا ، کلسیم ، فسفر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار