وي تصريح کرد: نوشيدني ها با رنگ ها و مواد نگهدارنده، غذاهاي فست فودي، غلات حجيم شده، شيريني و شکلات، سوسيس و کالباس، تنقلات شور، شيرين و چرب را نبايد کودکان استفاده کنند.
انوشه خاطرنشان کرد: مصرف غذاها و تنقلات ناسالم در آينده کودک را مستعد ابتلا به بيماري هاي قلبي و عروقي، فشارخون، چاقي، ديابت و بيماري کبد و حتي انواع سرطان ها مي کند.
وي در پايان افزود: مصرف ميان وعده ها و ساندويچ هاي خانگي بهترين گزينه براي تغذيه میان وعده هاي اصلي محسوب مي شوند.
انتهای پیام/