دکتر ضیاء الدین مظهری، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: "شیر مادر" یک عامل حفاظتی در برابر عفونتهای ریوی، گوارشی و افزایش ارزش بیولوژیکی غذاهای خانواده که معمولا انرژی بالا و پروتئین کمی دارند است.
وی با بیان اینکه در سنین ۳ سالگی به بالا، دادن هیچ گونه شکلات و چیپس، بستنی و تنقلات توصیه نمیشود افزود: اگر کودک به غذاهای چرب و شیرین عادت کند، شیره معده کودک به مصرف هضم آنها میرسد و برای غذاهای وعده اصلی که تنوع و ترکیبات بهتری دارد کودک اشتهای خود را از دست میدهد.
وی در ادامه گفت: مصرف زیاد تنقلات باعث میشود که کودک به آنها عادت کند که این امر مانع از بهرهمندی کودک از تمام گروههای غذایی میشود.
این متخصص تغذیه بیان کرد: کودک باید ۵۰ "ریز مغذی "را دریافت کند و هر کدام از این ریز مغذیها به کودک نرسد احتمال اینکه کودک به سوء تغذیه دچار شود را بالا میبرد و در نتیجه سوء تغذیه سرآغازی برای بیاشتهایی است و بیاشتهایی تشدید کننده سؤء تغذیه است.
دکتر مظهری با بیان اینکه صبحانه یک وعده اصلی است افزود: ساخت بیولوژیکی انسانها تا غروب آفتاب شروع به بازسازی و سم زدایی میکند و هورمون رشد بیشتری در شب ترشح میکند و رشد و قد و وزن کودک هم در خواب انجام میشود پس کودکی که دیر بخوابد نه خوب غذا میخورد و نه خوب رشد میکند.
انتهای پیام/