دكتر الناز ترقي خواه متخصص پوست و مو در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: كاشت ناخن روشي است براي ترميم يا افزايش زيبايي ناخن اما در بعضي مواقع موجب آسيب هاي جدي به ناخن ميشود كه اين آسيب ها به دليل تروما يا ضربهي خفيف و يا عفونت هاي ثانويه قارچي و باكتريايي به وجود ميآيد.
وي با اشاره به چند مورد از آسيب هاي بعد از كاشت ناخن گفت: زماني كه قسمتي از ناخن تراشيده مي شود قسمت باقي مانده موجب تغيير رنگ به سفيد، سبز يا كدر مي شود بعد از رشد مجدد ناخن قسمت اصلي ناخن به سمتي منحرف مي شود همچنين لكه هاي سفيد كه به دنبال ضربه به ناخن و در اثر دستكاري كوتيكول و تروماي خفيف ايجاد مي شود.
وي افزود: از عوارضهاي ديگر كه ميتوان نام برد، عفونتهاي قارچي و باكتريايي هستند كه عوارض قارچي شايع تراست كه انواع مختلفي از قارچ ها صفحهي ناخن را درگير مي كند. كه اين بيماري سير مزمني دارد و براي درمان آن استفاده از كرم هاي موضعي مؤثرنيست و درمان خوراكي بيشترين موفقيت را دارد.
وي در مورد عفونتهاي باكتريايي خاطرنشان كرد: عفونتهاي باكتريايي دو نوع است؛ عفونت هاي باكتريايي حاد، كه شامل چين هاي طرفين و فوقاني است كه باعث بروز ناگهاني درد وتورم ميشود كه براي درمان آن از يك سوزن ظريف براي تخليه چرك آن استفاده مي كنند و عفونتهاي باكتريايي مزمن كه علت اصلي آن تماس با مواد آزاردهنده و تحريك كننده بعد از كاشت ناخن است كه علت آن درد، تورم و قرمزي و تورم در اطراف و طرفين ناخن است.
هدف درمان درعفونت هاي باكتريايي و مزمن پرهيزاز تحريك آزار پوستي و رفع التهاب عفونت است كه در بعضي از موارد استفاده از كورتن موضعي توسط پزشك معالج توصيه ميشود.
وي در پايان يادآور شد: البته همه كاشت ها موجب بروز اين عفونت ها نمي شود براي پرهيز از چنين مشكلاتي بايد تمام وسايلي كه براي كاشت ناخن استفاده مي شود حتماً ضدعفوني شده باشد.
انتهای پیام/