طبق اعلام وزارت بهداشت مضر بودن میوه‌‍‌های براق شایعه ای بیش نیست.

دکترعزتیان مسئول بهداشت کشاورزی وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: فرآوری میوه ها صرفا شامل رنگ و افزایش میزان براقی میوه ها نیست بلکه فرآوری مسائلی همچنین این که میوه ها تحت چه شرایطی و با چه موادی فرآوری می شوند را شامل می شود.

وی ادامه داد: اگر میوه فرآوری شده از نظر شرایط مورد قبول وزارت بهداشت باشد می تواند پروانه بهره برداری را بگیرد.

عزتیان با بیان اینکه برخی از میوه ها به خصوص پرتقال ها برای جلب نظر مردم واکس زده می شوند عنوان کرد: استفاده از این واکس ها با رنگ ها اگر در میوه نفوذ نکند و باعث تغییراتی را در ترکیبات آنها ایجاد نکند ضرری ندارد و اما اگر در ترکیبات میوه نفوذ پیدا کند و طبق آزمایش ها با وجود ترکیبات شیمیایی تایید می شود خصوصا مدت زیادی را بر سلامتی بدن خواهد داشت.

وی در پایان با تاکید بر این که اگر بازرسان ما ووزارت کشاورزی با این نوع میوه ها برخورد کنند اقدام به جمع آوری آنها کنند خاطر نشان کرد: به مردم توصیه می کنیم که از خرید میوه های رنگی و یکدست خودداری کنند و به شایعاتی که مبنی بر مضر بودن این میوه ها در جامعه رواج پیدا کرده است اهمیت ندهند.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.