دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بهترین شیر برای مصرف، شیر پاستوریزه است شیرهای فله ای با جوشاندن فقط تب مالت آن از بین می رود ولی بعضی از میکروبها در دمای جوش معمول باقی می ماند.
وی افزود: برای توزیع شیرهای نذری رعایت این 5 نکته بسیار ضروری است:حدالمقدور از شیر پاستوریزه استفاده کنند در غیر این صورت شیر را 20 دقیقه بجوشانند.
این شیرها را بدون افزودن شکر تهیه کنند،شیر قند لاکتوزدار دارد و افزودن شکر به آن برای افراد دیابتی و کسانی که اضافه وزن دارند مضر است.
از کاکائو به صورت کم استفاده شود تا کلسیم شیر از بین نرود.
هنگام جوشاندن شیر بلافاصله آن را توزیع کنند، گرم کردن چند باره آن باعث ایجاد میکروب می شود.
لیوان استفاده از شیر پلاستیک رنگی نباشد چون در معرض حرارت باعث بیماری هایی مانند سرطان کبد، سرطان ریه پروستات می شود.
انتهای پیام/