بهترین روش طبخ برای گوشت بوقلمون و سایر گوشت‌ها آب پز و بخارپز است.

دکتر پیام فرح‌بخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص خواص گوشت بوقلمون گفت: گوشت بوقلمون از لحاظ کیفیت پروتئینی با گوشت مرغ برابری می‌کند از لحاظ املاح هم آهن و روی که در اغلب گوشتها است در گوشت بوقلمون نیز موجود است.

وی اظهار داشت: بهترین روش طبخ برای گوشت بوقلمون و سایر گوشت‌ها آب پز و بخارپز است.

وی در ادامه گفت: ما روش طبخ کبابی گوشت‌ها را توصیه نمی‌کنیم خصوصا اگر کبابی همراه سوختن باشد چون قسمت‌های سیاه حاشیه کباب در واقع کربن است که آزاد می شود و در درازمدت سرطان‌زاست و همچنین در روش کبابی بسیاری ازمواد گوشت به صورت عصاره روی آتش می‌ریزد و ما آنها را از دست می‌دهیم.

وی عنوان کرد: روش سرخ کردن هم موجب بالا رفتن انرژی می‌شود و گوشت چرب می‌شود.

این متخصص تغذیه در پایان گفت: کسانی که بیمای خاص کلیوی دارند و کسانی که دیالیز می شوند باید این گوشت را کمتر مصرف کنند چون این گوشت از پروتئین بالایی برخوردار است و این بیماران باید پروتئین کمتری مصرف کنند.


انتهای پیام/


برچسب ها: طبخ ، گوشت ، بوقلمون ، کباب ، عصاره ، املاح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.