پژوهشگران دریافته‌اند که در میان طعم‌های مختلف آبنبات طعم ترش آن خطرناکترین طعم برای خراب کردن دندان‌ها در افراد و بویژه در کودکان است.

به گزارش خبرنگار  بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران به تازگی دریافته‌اند که بدترین نوع آبنبات برای خوردن، آبنبات‌های ترش است زیرا این آبنبات‌ها دارای اسید بیشتری هستند که می‌تواند منجر به ایجاد حفره و پوسیدگی در دندان‌های افراد بویژه کودکان شود.

گفتنی است: پزشکان به والدین توصیه می‌کنند تا اگر در مهمانی‌ها و یا جشن‌ها کودک آنها مقادیر زیادی آبنبات ترش مصرف کرد، به فاصله حداقل 30 دقیقه پس از مصرف از او بخواهند که دندان‌های خود را مسواک بزند و چنانچه مسواک در دسترس نبود، با نوشیدن آب اثر قند را بر سطح دندان‌ها از بین ببرند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند: آبنبات‌ها و تافی‌ها می‌توانند در حفره‌ها و فضاهای بین دندانی رسوخ کنند و تقریباً برای بزاق دهان غیر ممکن است که بتواند آنها را بشوید و اثر آنها را از بین ببرد.

پزشکان توصیه می‌کنند: والدین برای فرزندان خود آبنبات‌های بدون قند، آبنبات‌های سخت که دیر آب می‌شوند و یا آدامس بدون قند خریداری نمایند و برای کودکان خود مقرراتی تعیین نمایند که از خوردن این مواد به میزان زیاد خودداری نمایند و در عوض میوه و سبزی تازه مصرف کنند./


انتهای پیام/

برچسب ها: آبنبات ، مزه ، مسواک ، رسوخ ، نوشیدن ، آب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار