دانه‌های هل بویی قوی و مطبوع دارند به همین جهت خوشبو کننده دهان است که از مغز و پوستش در پخت شیرینی و در غذا به عنوان ادویه استفاده می‌شود.

باقری، کار‌شناس بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران درباره خواص‌هل گفت: هل گیاهی است که در منطق گرم می‌روید. هل انواع مختلفی دارد، هل سیاه، سفید، سبز و هل رسمی که طبیعت همه آن‌ها گرم می‌باشد. 

وی در خصوص خواص دارویی هل گفت: هل بادشکن بوده و گاز معده و روده را خارج می‌سازد. ادرارآور است و همینطور سیستم دفاعی بدن را تقویت می‌کند. باعث هضم غذا شده و زخم‌های دهان را برطرف می‌سازد بدین منظور دم کرده هل را در دهان بگذارید. 

وی تصریح کرد: برای برطرف کردن حالت تهوع می‌توانید از دم کرده هل استفاده کنید. 
اشتهاآور است و برای تسکین درد رماتیسم نیز مفید می‌باشد. ترشی معده را نیز برطرف می‌کند البته مصرف زیاد هل برای قلب ضرر داشته و باعث تپش قلب می‌شود و همچنین مصرف آن برای بیماری ریه مضر می‌باشد. هل را می‌توان با چای مصرف کرد. 


انتهای پیام/
برچسب ها: دانه هل ، معده ، زخم دهان ، قلب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار