به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ قند خرما، توت و به طور کلی هر"مواد قندی "هنگامی که با آب جوش یا چای داغ تماس پیدا میکند بدن تمام شیرینیهای آین مواد را جذب کرده و "انرژی" موجود در آنها جذب بدن نمی شود.
گفتنی است چای و "قهوه "در تمام کشورهای دنیا نوشیدنیهای بسیار رایجی هستند که افراد عادت دارند آنها را با مواد شیرین مصرف کنند اما این مواد قند به سلامت "دندانها" آسیب رسانده و سبب بالا بردن قند خون و در نهایت "دیابت" میشود.
گفتنی است مصرف "میوههای خشک" در کنار چای بهترین گزینه به جای قند، خرما و "توت" است.
نکته: پزشکان بر این باورند مصرف میوههای خشک انرژی مورد نیاز بدن را فراهم کرده و برای "سلامتی" ضرری ندارند.
انتهای پیام/
شبه جزیره عربستان ناشی از مصرف بالای خرما و فرآورده های حاصل از آن مانند قندخرما می باشد.این قندها در مقایسه با ساکارز (شکر معمولی) دارای مزایای فراوانی می باشند که از جمله آنها میتوان به بهداشتی و طبیعی بودن آنها و همچنین قدرت شیرین کنندگی بیشتر اشاره کرد. طبیعی و ساده بودن قندهای احیاءکننده سبب جذب راحت آن توسط بدن می شودو عوارض جانبی مانند چاقی، فشارخون، مشکلات قندی و دیابتی که از خصوصیات لاینفک مصرف شکر معمولی است را دارا نمی باشد.