معاون آموزشی دانشگاه علمی کاربردی:
معاون آموزشی دانشگاه علمی کاربردی:
دکتر رجبعلی برزویی، معاون آموزشی دانشگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: این دوره با توجه به تربیت نیروی انسانی مورد نیاز کشور در حوزه سلامت و با درخواست و مشارکت دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان، تدوین و به تصویب شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی رسید.
وی افزود: از جمله قابلیتها و توانمندیهای فارغ التحصیلان این دوره میتوان به توانایی تهیه و تنظیم برنامههای غذایی، ارائه مراقبت ها و مشاوره تغذیهای به گروههای هدف (مادر و کودک) در مراکز بهداشتی درمانی بر اساس پروتکل کشوری مراقبت ادغام یافته کودک سالم و سلامت مادران، نظارت بر خدمات تغذیهای مادر و کودک در مراکز بهداشتی درمانی و خانههای
بهداشت، اشاره کرد.
وی تصریح کرد: برخی از دروس تخصصی این دوره شامل تغذیه در کودک سالم و بیمار، تغذیه مادر در دوران بارداری و شیردهی، بهداشت و مسمومیت غذایی، اصول برنامه ریزی غذا و تغذیه، فیزیولوژی تغذیه، آموزش و مشاوره تغذیه مادر و کودک، خدمات تغذیهای در نظام مراقبتهای بهداشتی، بهداشت مادر و کودک میباشد که در کنار سایر دروس به همراه ۵۱۲ ساعت آموزش در محیط، فارغ التحصیلان توانایی احراز شغل کارشناس مشاوره تغذیه مادر و کودک در دفاتر مشاوره پزشکی، مراکز بهداشتی درمانی، مراکز مشاوره تغذیه، مراکز مشاوره و خدمات مامایی و... را خواهند داشت.
انتهای پیام/