آنتي اکسيدان موجود در ميوه ها مانند يک سلاح ضد سرطان عمل مي کند.

محمدتقي انوشه متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران بيان کرد: همه ميوه ها و سبزيجات به دليل وجود آنتي اکسيژن ها، سلنيوم، ويتامينA و E وC توصيه مي‌شود که مصرف شود.

وي تصريح کرد: "آلودگي هوا" باعث بروز و ايجاد راديکال هاي آزاد شده و اين راديکال هاي آزاد عوامل سرطان زا هستند که مصرف ميوه هاي حاوي آنتي اکسيدان غلبه بر سرطان را برعهده دارند.

انوشه تصريح کرد: ويتامين A در ميوه هايي با رنگ زرد و نارنجي مانند هويج، ويتامين C در مرکبات، کيوي، کلم برگ، ويتامين E در ميوه ها، جوانه گندم و سلنيوم در ماهي، گوشت و آجيل به وفور يافت مي‌شود که مصرف روزانه آنها به کاهش مضرات آلودگي هوا کمک شاياني مي کند.

اين متخصص تغذيه تأکيد داشت: مصرف سيب موجب عدم جذب سرب در بدن مي شود که مصرف روزانه آن را همراه پرتقال و نارنگي به افراد به خصوص افرادي که از خانه بيرون مي آيند، توصيه مي کنيم.


انتهای پیام/

برچسب ها: میوه ، الودگی ، هوا ، نارنجی ، سرطان ، گوشت ، سیب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار