محسن بیگدلی عضو هیات علمی جامعه گیاه درمانی ایران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به اندام های مختلفی که درخت و میوه انار دارد خواص مختلفی برای آن تعیین شده است.
وی گفت: دانه های موجود در داخل میوه باعث افزایش متابولیسم می شود که در نتیجه سوخت و ساز را بهبود می بخشد.
بیگدلی در رابطه به مصرف انار بر کاهش چربی و لاغری افزود: هسته های دانه های انار حاوی فیبر هستند که خاصیت ملینی دارد همچنین به خاطر حالت سلولزی که دارد ایست مواد غذایی داخل روده را کاهش می دهد. این دو عامل عموما باعث می شوند که مواد غذایی در بدن توقف کمتر داشته باشد و تبدیل گلوکز به چربی یا گیکوزن کمتر می شود این عوامل ذکر شده باعث کاهش چربی و لاغری می شود.
وی در پایان افزود: زمان مصرف انار بسیار مهم است و اگر قبل از خواب باشد عملکرد بهتری دارد و باعث آرام بخشی می شود.
انتهای پیام/